Fietsvakantie verhaal Alpen

Dag 4 : Verdwalen in de Regen

's Ochtends regende het weer.


's Ochtends onder het afdak onze spullen inpakken.

We begonnen met een lange beklimming. Dat we die kregen wist ik nog van de fietsvakantie naar het Zwarte Woud. Daarna mochten we lekker een stuk afdalen. In de regen was dat een stuk minder leuk. Het was een hele hoop klimmen die dag, terwijl het constant door regende.

Bij een grote supermarkt haalden we eten. Net buiten de ingang stonden stoelen en tafels. Die waren bedoeld voor als je broodjes gekocht had bij de bakker die bij de winkel zat. Voor ons was het een mooie plek om droog te eten. De meeste mensen die de winkel in liepen keken raar naar de berg eten die we op tafel hadden liggen.


Op het terras.


Lekker droog eten.

's Middags waren we veel verkeerd gefietst omdat we niet meer precies wisten waar we op de kaart zaten. Daardoor moesten we door Strassbourg fietsen. Dat schoot natuurlijk helemaal niet op in een grote stad. Na een tijdje vonden we een fietsroute die naar het volgende stadje ging. De route ging door een wandelpark. Daarna waren we de route kwijt en moesten we het weer zelf uitzoeken. Uiteindelijk toch maar weer aan iemand gevraagd, niet veel later werd eindelijk Kehl aangegeven.

In Kehl gingen we op de camping staan. Er was een veld voor tenten. Bram vond dat alleen in het midden van het veld 's ochtends de zon zou schijnen. Aan de zijkant was ook geen ruimte meer. Toen we er een half uurtje zaten kwam de baas van de camping langs. Die werd opeens chagrijnig toen hij ons zag zitten, omdat we geen tent hadden. Wat dat uitmaakte snapten we niet. Hij zei dat hij eigenlijk geen mensen zonder tent wou. Wij hadden al betaald dus hij kon ons toch niet meer wegsturen.

Na het douchen gingen we een glas bier drinken in het café bij de camping.

Dagafstand : 136 km