Fietsvakantie verhaal Zwarte Woud

Dagafstanden

Eigenlijk had ik van tevoren het al ver gevonden als we in totaal 900 km zouden fietsen. Nu is dat 1360 geworden. We hadden zelf ook nooit kunnen verwachten dat we een keer 176 en een keer 164 zouden fietsen.

Deze vakantie hebben we 't eten veel beter geregeld dan de vorige keer. Slechts 1 keer hadden we bijna geen eten, maar toen kwam 't ook nog goed. Het vinden van campings is altijd moeilijk, en je moet je ook voorbereiden op wildkamperen.

Volgend jaar willen we zeker weer gaan. Tussendoor misschien een beetje wielrennen ofzo.


Dit is een grafiek van de afstanden die we hebben gefietst per dag. Dagen 1-5 zijn de heenweg, dagen 13-16 zijn de terugweg.


Hier is nog een kaartje, om te laten zien hoe de heen- en terugweg op grotere schaal waren en waar we ook naartoe hadden kunnen rijden als we in een rechte lijn ergens heen zouden zijn gereden.

Ja, je ziet 't dus. De volgende keer fietsen we naar Zuid-Frankrijk, of naar Praag. Dat halen we best. We hadden dus overal op de binnenste cirkel heen en weer kunnen fietsen. Overal op de buitenste cirkel hadden we alleen heen kunnen fietsen en dan met de trein terug. Overzicht van alle fietsvakantieverhalen