Gastenboek

Naam:


Bericht:


Typ hier "fiets", als je geen spambot bentBram2018-07-08
Dag Henk, fijn om te horen dat je de verhalen mooi vindt! Er komen ongetwijfeld nog nieuwe verslagen, maar nu Bart getrouwd is en ik in New York woon is het aantal avonturen iets minder dan voorheen :)


Henk2018-06-05
Mannen, komen er nog nieuwe verslagen op jullie site of zijn de reisjes verleden tijd? Mooie verhalen van jullie gelezen!


Charlotte2018-03-25
Toevallig op jullie site gekomen tijdens het zoeken naar extra info en verhalen ter voorbereiding van een trektocht door Noorwegen. Erg leuk om jullie verhalen te lezen!


Jackie2017-06-22
Per toeval kwam ik jullie site tegen. Hilarisch zijn jullie. Zo leuk als jullie schrijven. En echte kanjers. Zoveel fietsen op een dag. Respect hoor. Ik heb de Limesroute ooit gefietst tot aan Passau en daarna nog Oostenrijk in. Ook mooie tocht. Nu gaan we in Wales fietsen. Wat jullie presteren is echt heel knap. Groetjes Jackie


Lenneke2016-09-10
Hoi Bram en Bart! Ik kwam op zoek naar fietsvakantie ervaringen en tips, jullie website via via tegen, en heb jullie verslagen met veel plezier gelezen. Heel vermakelijk en met heerlijke humor geschreven, en absoluut bewonderenswaardig wat jullie aan afstanden rijden. Als jullie weer gaan fietsen of hiken, lees ik mee met het volgende verslag!


obat sakit benjolan di payudara2016-04-29
This website is amazing and can inspire a lot of people, hopefully more advanced and successful thanks a lot http://grosirgreenworldku.com/obat-sakit-benjolan-di-payudara/ https://goo.gl/CDOxEz


Anneloes2016-04-06
Hoi Bram wat een leuke site! :p mijn fietsvakantie-geschiktheids-score is alleen maar 5 ... :S Gr, Anneloes


Bart2016-03-15
Hoi Roel, we hebben de laatste jaren inderdaad wel wat minder gefietst, misschien dat we volgend jaar weer een keer gaan. Bram is wel meer gaan hiken. Ik zag op je blog dat je in Frankrijk woont, dat is wel ons favoriete fietsland (vooral het zuiden dan). De website is vooral een eigen brouwsel van php en css, met hulp van Bootstrap, gemaakt in notepad. Alleen het script voor het gastenboek is voor het grootste deel ergens van gekopieerd.


roel guldemond2016-03-14
... ik heb het mis. fout gedacht van mijn kant :)


roel guldemond2016-03-14
hier in dit gastenboek worden nieuwe regels (met regelomhalen) genegeerd .... waardoor zinnen aan elkaar geplakt verschijnen. Misschien beter dat ik punten en hoofdletters gebruikt :) html zou dat het doen? ik denk het niet ...


roel guldemond2016-03-14
groots gefietst, de fietsvakanties lijken tot rust te zijn gekomen, ik ken dat. rond mijn 20e fietste ik het een en ander toen stukken minder rond min 50e weer steeds vaker (laat daar wat van zien op roelguldemond-punt-wordpress-punt-com) jullie blog daarvan kan ik niet zien met welke software die is gemaakt, mogelijk hebben jullie dat zelf in php gemaakt? succes met fietsen (en met andere informatie technologie projecten!)


Wietse2016-02-08
Hallo, wat een leuke site! Ik vind het vooral mooi hoe jullie de grootste tegenslagen nog humoristisch op kunnen schrijven.


Erik 2015-12-27
Hoi, ik heb met veel plezier jullie pagina bekeken. Echt leuke site en goed geschreven. Mooie foto's ook. Ik heb twee jaar geleden een fietstocht van Bern naar Florance-Livorno gemaakt. Herken veel stukken uit jullie verhaal, heb alleen niet wild gekampeerd, was lastig. In ItaliŽ zijn ook weinig campings. De hitte was er toen ook. Blijf lekker fietsen en vooral zo over schrijven!


petra2015-07-29
Beste Bram en Bart Jullie zijn eerste klas doorzetters. Erg trots op jullie !! De verhalen zijn echt geweldig om te lezen .


Tom2015-06-06
Mooie update! op naar het volgende fiets/hike verhaal.


Bart2015-05-04
Test test 2


Bart2015-05-04
test tes t