Hike verhaal Groenland

Dag 25: Terugweg deel 1

Vandaag was het tijd om Groenland te verlaten. 's Ochtends ging ik expres vroeg uit bed en douchen omdat we misschien met het vliegtuigje mee gingen. De valkenman zei echter al snel dat z'n dochter te ziek was en ze dus niet mee gingen. Dat was wel balen. Ik ging nog even naar een plaats lang de landingsbaan waar poolvossen zouden zitten, maar ik had ze niet gezien. Toen heb ik maar zitten lezen tot ik echt moest gaan. Bij het vliegveld waren een hele hoop mensen die ik onderweg hier en daar gezien had. De 2 weermannen en de valkenman met z'n vrouw en dochter hadden ook dezelfde vlucht (nou kon dat kind wel ineens vliegen). Het was wel gezellig om daar nog met wat mensen te ouwehoeren voordat de vlucht ging, het vrouwtje wat de rondvaart met de kajak had gedaan was er ook.

Na inchecken kocht ik nog wat Groenlands bier en was het tijd om in het vliegtuig te stappen. Tijdens het opstijgen opstijgen de eerste 15 minuten hadden we ook weer een absurd mooi uitzicht over de omgeving en daarna heb ik vooral veel zitten eten, drinken en slapen.


Vliegtuig van AirgreenlandOm 23:50 Nederlandse tijd kwamen we in Copenhagen aan, gelukkig was m'n rugzak er ook. Daarna nam ik van iedereen afscheid en ging weer ergens op de grond proberen te slapen, mijn vlucht naar Eindhoven gaat helaas pas morgen om 4 uur 's middags.