Hike verhaal Noorwegen Zomer

Dag 3: Regen'S ochtends zag ik de Duitsers nog even en ging daarna op pad, ze zeiden dat er een half uur eerder een groep van 40 hikers was vertrokken, ik was wel bij dat daar niet tussen zat. Het was niet heel warm en het regende telkens. De lopen ging wel goed, de route stond heel duidelijk aangegeven en er was een duidelijk pad.


In het begin kwam ik best veel mensen tegen maar daarna werd het wat minder. Het weer werd ook steeds slechter en kouder. M'n sokken waren door het oversteken van alle rivieren en de modder en sneeuw nat geworden en m'n t-shirt was ook klam van de zweet. Aan het eind van de middag kwam ik bij een berghutje aan. Alle andere mensen gingen daar in het restaurant eten en binnen slapen. Ik had de afgelopen 2 nachten al op een camping geslapen dus mocht dat niet.

Binnen hing ook het weerbericht, het ging bijna non-stop regenen totdat ik weer terug naar huis ging, wel was het aantal millimeters regen dat voorspeld werd een stuk minder dan voorheen. Na een uur waren m'n kleren weer een beetje droog en had ik wat gegeten, buiten in de kou is het moeilijk om jezelf te dwingen om genoeg te eten. De mensen in de berghut keken wel raar toen ik om half 7 's avonds weer naar buiten de regen in liep, ik vond het maar raar dat er niet meer mensen buiten sliepen. Na een half uur lopen zit ik eigenlijk in een beschermd natuurgebied maar omdat het er zo mooi was besloot ik er toch te gaan kamperen. Het begon wel weer harder te regenen, hopelijk word het morgen beter weer zodat ik wat kleren kan drogen.