Fietsvakantie verhaal Duitsland

Inleiding

Dit jaar zou Manon voor het eerst mee op fietsvakantie gaan. In het voorjaar waren we al een keer in twee dagen op en neer van Eindhoven naar Den Bosch gefietst, wat twee keer ongeveer 50 kilometer was. Dat ging toen goed genoeg om verdere plannen voor de zomervakantie te maken.

We regelden een mountainbike in plaats van een omafiets voor Manon, omdat die te zwaar fietste voor fietsvakantie. Verder kochten we een fietskar zodat we stoeltjes en een tent mee konden nemen. Bij de ANWB winkel vonden we een gps tracker voor 10 euro in de opruiming, waarmee we een week lang de route op konden nemen.

Het plan was om 300 kilometer te fietsen in 6 dagen. Aangezien we in het voorjaar ook 50 kilometer per dag haalden zou dat moeten lukken. De route die we uiteindelijk gefietst hebben (tegen de klok in) is hieronder te zien.Hieronder kun je het fimpje bekijken wat we tijdens het fietsen opgenomen hebben !Klik op 'volgende >' om verder te lezen, of lees hier de inleiding van Manon's verslag over de fietsvakantie.